Over mij

Mag ik mij even voorstellen?
 

Mijn naam is Hans van Dam. Op 18 juni 2012 heb ik mij als zelfstandig installatieadviseur en projectmanageringeschreven bij de Kamer van Koophandel in Gouda. Na een jarenlange werkervaring bij enkele gerenommeerde ingenieursbureaus heb ik toen het besluit genomen om verder te gaan als zelfstandig ondernemer. Gedreven door de overtuiging mijn opdrachtgevers beter van dienst te kunnen zijn zonder de afhankelijkheid van een bedrijf en bedrijfsbelangen.

 

Nu, een aantal jaren en mooie projectervaringen verder kan ik met volle overtuiging zeggen dat dit een heel goed besluit is geweest. Met meer enthousiastme, meer betrokkenheid en persoonlijke aanpak heb ik enorm veel voldoening van mijn werk en ervaar ik veel waardering van mijn opdrachtgevers.

 

Vanaf 1982 werkzaam in het vakgebied van installatietechniek kan ik ik met recht zeggen veel ervaring en kennis  opgedaan te hebben. Kennis door te leren en te ervaren, ook van gemaakte fouten. Kennis die ik graag wil delen, in mijn projecten, maar ook graag wil over dragen aan de jongere generatie. Dat laatste doe ik de hoedanigheidheid van gastdocent aan het ROC Midden Holland in Nieuwegein.

 

Waar ligt mijn kracht?
 

In het creëren van maakbare en financieel haalbare installaties afgestemd op gebouw en gebruik. Dat doe ik door  kennis en ervaring, maar vooral mijn creativiteit in te brengen tijdens het ontwerpproces.  In samenwerking met anderen, weet ik mensen te boeien, te enthousiastmeren en te verbinden. Ik maak installatietechniek toegankelijk en begrijpelijk. Ik zoek graag de grenzen op van het mogelijke maar ben flexibel genoeg om concessies te doen.